Werken bij
Opinion

Welkom bij Opinion Accountancy & Tax, een kantoor waar vrijheden en verantwoordelijkheden hand in hand gaan. Waar je als teamlid kunt groeien in waar jouw ambities liggen. Waar je als klant inzicht krijgt in het heden en uitzicht op de toekomst. 

Persoonlijk, erg betrokken én gewoon goed advies. Dat is wat ons bijzonder maakt.

Van werkdruk
naar werkgeluk

  • Bij Opinion staat werkplezier en het leveren van goede kwaliteit voorop. Hoe we dit doen? We helpen elkaar niet alleen door kennis te delen, maar vooral ook door samen kennis verder te ontwikkelen. Dat doen we natuurlijk met vaktechnisch overleg, maar wij hebben ook werkgroepen voor projecten die ons verder kunnen brengen door ontwikkeling en onderzoek.
  • Bij Opinion zal ook jij een aanspreekpunt worden voor de klant. De ‘relatiebeheerder’ zijn wij samen. Door samen het relatiebeheer op te pakken, werken wij met een grote onderlinge betrokkenheid en kunnen we elkaar ontlasten. Voor elke klant een vast teamverband.
    Met deze klantteams en de werkgroepen geven we stelselmatig en projectmatig inhoud aan kennisontwikkeling. Zo zorgen we ervoor dat co-creatie in ons DNA komt te zitten.
  • Een goede en gezonde balans tussen werk en privé is essentieel. Anders zal er ook geen ruimte zijn om creatief en flexibel te zijn. Bij Opinion is die ruimte verankerd in onze opzet en niet zomaar een kreet. Daarnaast heeft iedere medewerker toegang tot een persoonlijk ontwikkelingsplan, zodat jij zelf kan kijken wat jouw individuele en professionele doelen zijn. Er is ruimte voor groei en ontwikkeling en jij bepaalt zelf welke doelen jij in de toekomst wilt behalen. Dat kan met veel vrijheden, die hand in hand gaan met verantwoordelijkheden.

Als adviseur bij Opinion ben je niet alleen een collega; je bent een belangrijk lid van een team dat gezamenlijk streeft naar de hoogste kwaliteit. Past dit bij wat jij zoekt in een baan? Dan maken wij graag kennis met jou! Reageer op de vacature die bij jou past of maak een afspraak voor een kop koffie om kennis te maken met ons. Wij zorgen voor iets lekkers erbij. 

Waarom werken bij Opinion?

Vacatures

Hieronder vind je de openstaande vacatures van Opinion. Staat jouw vacature er niet bij? Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen door te mailen naar info@opinionadviseurs.nl.

Ben jij iemand die zich prettig voelt in een professionele samenstel- én adviespraktijk, waar persoonlijke betrokkenheid voorop staat?
Beschik jij over een afgeronde WO-opleiding fiscaal recht of fiscale economie? Heb je meer dan 5 jaar werkervaring? Ben je iemand die graag mensen inzicht en rust geeft? Aan een klant of aan iemand in je team? En hou je van puzzelen? Dan ben jij misschien de teamplayer die wij zoeken.
Ben jij iemand die veelzijdig is of dat graag wil zijn? Geef je graag mensen inzicht en rust? Dan ben jij de teamplayer en financiële zorgverlener die wij zoeken!

Lees ervaringen van onze collega's

Previous slide
Next slide

Je solliciteert, leuk! En dan?

Vrijblijvend kennismaken?

fiscaal advies

Bedankt!

Je aanmelding is verzonden.

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Team Opinion Accountancy & Tax