Blog Michelle: “Wat Opinion uniek maakt voor mij”

Binnen Opinion Accountancy & Tax staat het streven centraal om ervoor te zorgen dat elke medewerker op de juiste plek terechtkomt. Wij willen namelijk maatwerk leveren, ook op het gebied van functie-inrichting. Neem een kijkje achter de schermen, en lees hoe onze collega Michelle dit heeft ervaren:

“Na drie jaar op de fiscale afdeling binnen Opinion te hebben gewerkt werd het tijd voor wat anders. Door mijn voortgang op gebied van persoonlijke ontwikkeling werd duidelijk dat mijn werk niet aansloot bij wie ik ben. Zodra ik dit aangaf bij Edwin zijn we hierover in gesprek gegaan. In een vervolggesprek met Edwin en Johan hing een open sfeer. Zij stonden gelijk open voor verandering. Alles was mogelijk. Opinion vindt het belangrijk dat werkzaamheden bij je passen. Dat is wat Opinion uniek maakt voor mij.

Toen ik aan de slag ging op de accountancy afdeling werd als eerste gevraagd wat voor soort klanten ik leuk vind en welke bedrijfsvormen mij goed liggen. Door de directie wordt hier zoveel mogelijk rekening mee gehouden. Zo komt iedereen bij Opinion op de juiste plek terecht. Daarnaast heerst er een informele sfeer binnen Opinion: we gaan op een laagdrempelige manier met elkaar om. Alle afdelingen onderling hebben goed contact met elkaar. Zo houden we de lijntjes kort.

Bij Opinion is een hoop mogelijk binnen de zakelijke kaders. Zo wordt er soepel omgegaan met verlof: zolang het werk er niet onder lijdt is het goed. Bij Opinion zorgen we voor elkaar. Een persoonlijk hoogtepunt was mijn vier weken durende reis door de Verenigde Staten afgelopen zomer. Dit was mogelijk, omdat wij als collega’s voor elkaar (en elkaars klanten) zorgen.”

Michelle

Persoonlijk,
erg betrokken én
gewoon goed advies

fiscaal advies

Bedankt!

Je aanmelding is verzonden.

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Team Opinion Accountancy & Tax