Een dag vol avontuur en teamgeest tijdens “Bikken & Klikken” in Rotterdam! 📸

Dinsdag 19 september was een fantastische dag voor het teamuitje van Opinion Accountancy & Tax in Rotterdam! Ondanks de dreigende regenbuien werden we getrakteerd op bijna droog weer, wat betekende dat we de prachtige binnenstad van Rotterdam konden verkennen zonder doorweekt te raken. De aanwezigheid van Feyenoord- en Celtic-supporters voegde een extra dosis gezelligheid toe aan de sfeer.

“Bikken & Klikken” – ons avontuurlijke uitje, waarbij we foto-opdrachten in de hele Rotterdamse binnenstad kregen. Accountantskantoor saai? Nou, zeker niet het onze! 😉 We namen de uitdaging aan in teams, waarbij we op jacht gingen naar verschillende bezienswaardigheden en ze vastlegden op foto’s. Tussendoor konden we even op adem komen met een hapje en een drankje, om vervolgens weer vol enthousiasme de competitie te vervolgen. Zonder dat we het doorhadden, hadden we flink wat stappen gezet, waardoor ons uitje een sportieve draai kreeg. Het winnende team “010-020” (gebleken is dat die dus toch goed kunnen samenwerken) ging naar huis met de felbegeerde wisselbokaal. Ze wisten slim gebruik te maken van de bonusopdrachten, wat resulteerde in grappige en memorabele foto’s!

Tijdens het diner namen we afscheid van onze gewaardeerde collega Alissa. We bedankten haar niet alleen voor haar bijdrage het afgelopen jaar, maar ook voor de vlekkeloze organisatie die heeft bijgedragen aan het succes van deze dag.

Dit uitje was een perfecte mix van plezier, teamwork en Rotterdamse charme. Bedankt Anita en Alissa voor de organisatie, op naar nog meer avonturen samen! 💼🌆📸

Persoonlijk,
erg betrokken én
gewoon goed advies

fiscaal advies

Bedankt!

Je aanmelding is verzonden.

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Team Opinion Accountancy & Tax