Blog Joke: meegaan met verandering

Verandering brengt onzekerheid met zich mee. Bij Opinion Accountancy & Tax hechten we veel waarde aan teamspel en persoonlijk contact. Na een periode van transformatie binnen de organisatie vinden we het extra belangrijk om te weten hoe onze collega’s dit hebben ervaren. Neem een kijkje achter de schermen, en lees hoe onze collega Joke dit heeft ervaren.

“Mijn loopbaan bij Opinion begon in 2008, toen we nog bekend stonden als Opinion Accountants en Belastingadviseurs en gevestigd waren in Capelle aan den IJssel. Toen Opinion fuseerde met Hills accountants en belastingadviseurs, bracht dit nieuwe uitdagingen met zich mee: nieuwe gezichten, nieuwe structuur en zelfs een nieuw kantoor! Ik moest wennen aan andere systemen en procedures, maar werd hartelijk en warm ontvangen door mijn nieuwe collega’s. Een kennismakingsborrel bij Mendoza aan de plas zorgde voor een warm welkom in de nieuwe organisatie.

Zo’n anderhalf jaar geleden splitste Hills en ben ik samen met een aantal andere collega’s meegegaan naar Opinion Accountancy & Tax. Deze periode was niet altijd makkelijk, de vastigheid viel weg en sommige collega’s besloten niet mee te gaan. Ondanks de uitdagingen bleef ik positief en gefocust op mijn werk, wetende dat klagen weinig zin had. Sinds een aantal weken is onze verdieping verbouwd. Ik zit nu samen met de andere teamleden op één verdieping, in plaats van beneden bij een losse receptie. Hoewel dit betekende dat ik niet langer direct bij de receptie zou werken, is dit een positieve verandering. Samen werken op één verdieping maakt dat het contact onderling veel makkelijker is. Daarnaast is het gewoonweg ook een stuk gezelliger om met het hele team bij elkaar te zitten.

Nu, na een periode van vele veranderingen, kijk ik met vertrouwen naar de toekomst. Ik blijf mijn werk bij Opinion met plezier uitvoeren, omdat ik weet dat ik dit doe met fijne collega’s, in een open omgeving. Hoezeer dingen ook veranderen, ik ga mee met de flow, en zal altijd proberen positief te blijven.”

 

Persoonlijk,
erg betrokken én
gewoon goed advies

fiscaal advies

Bedankt!

Je aanmelding is verzonden.

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Team Opinion Accountancy & Tax