Onze werkgroepen zijn gestart

Opinion doet dingen anders. Wij ontwikkelen onszelf dagelijks, in de praktijk, maar ook projectmatig in werkgroepen. We zijn groot genoeg voor een verdeling van aandachtsgebieden. Voor goede kwaliteit en ondersteuning van elkaar.

Vandaag zijn vier werkgroepen van start gegaan. Met projecten die ons verder zullen brengen, door ontwikkeling en onderzoek. De deelnemers krijgen ruimte om handen en voeten te geven aan hun thema. Zij dragen daar ook zorg voor, als aanjagers.

  • Eén groep gaat aan de slag met het vinden van passende oplossingen voor optimale verwerking van alle informatie die wij verzamelen. Voor complete en toegankelijke dossiers. Het gaat ook om hoe verwerkte informatie aan klanten wordt gepresenteerd. Daarbij speelt automatisering een belangrijke rol. Dat is informatiemanagement (IM).
  • Een andere groep legt zich toe op vermogens- en inkomensplanning en het verder ontwikkelen van dit aandachtsgebied als zelfstandige vorm van dienstverlening in onze praktijk (VIP).
  • Ook kwaliteitsbeheersing is iets wat wij bij Opinion niet aan een enkeling overlaten en breed aanpakken (KB). Accountants en fiscalisten dragen samen zorg voor een stelsel van afspraken dat altijd up to date is. Vruchten die wij plukken van creativiteit in ons werk worden erin opgenomen, zodat wij en onze klanten er optimaal van kunnen profiteren.
  • Opinion doet dingen anders. Het veranderingsproces is onder de hoede van de vierde werkgroep (3.0). Het gaat hierbij om voortdurende aandacht voor alles wat dit proces ten goede kan komen, of verstoort of kan verstoren. En om oplossingen daarvoor.

Stuk voor stuk zijn dit hele belangrijke thema’s. Niet alleen voor ons. Bij Opinion pakken wij dit breed en projectmatig aan. Co-creatief. Samen komen we verder.

Kijk nog even naar de afbeelding. Waar de cirkels in elkaar grijpen is het gebied groener, het meest vruchtbaar zou je kunnen zeggen. In ons logo zit die kleur ook.

Persoonlijk,
erg betrokken én
gewoon goed advies

fiscaal advies

Bedankt!

Je aanmelding is verzonden.

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Team Opinion Accountancy & Tax