Opinion is trots op lokale ondernemers!

Afgelopen vrijdag 17 november was het de Dag van de Ondernemer. De Dag van de Ondernemer, uitgeroepen door MKB-Nederland, is een speciale dag om de ruim 1,5 miljoen ondernemers in Nederland te waarderen, hun bijdrage aan groei, banen en welvaart te erkennen en hen te bedanken voor hun durf en doorzettingsvermogen. Daarom heeft Opinion Accountancy & Tax gebruik gemaakt van deze dag om ondernemers Ruud en Cristel Vermeulen van Wilt Woninginrichting in het zonnetje te zetten!

Wilt Woninginrichting is een echt familiebedrijf met meer dan 60 jaar ervaring in het stofferen en aankleden van woningen. Gelegen aan de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs, is dit bedrijf een begrip in de regio.

Gerard Vermeulen, oprichter van het familiebedrijf, heeft met passie en vakmanschap Wilt Woninginrichting laten uitgroeien tot een betrouwbaar adres voor vloerbedekking, slaapcomfort, raamdecoratie, buitenzonwering en horren. In 2018 heeft zijn zoon Ruud Vermeulen het stokje overgenomen en de traditie van ervaring en vakmanschap voortgezet. Hierbij wordt Ruud bijgestaan door Cristel die de financiële administratie voor haar rekening neemt.

Vrijdag bracht Alda namens Opinion een smakelijke verrassing om onze waardering te tonen voor hun toewijding, vakmanschap en de persoonlijke touch waarmee zij klanten adviseren. We zijn trots dat we lokale ondernemers zoals Wilt Woninginrichting mogen ondersteunen en hun verhaal kunnen delen. Daarom hebben we hen extra hartelijk bedankt op deze bijzondere dag.

Laten we samen het ondernemerschap vieren en onze waardering tonen voor alle ondernemers die groei, banen en welvaart creëren!

Persoonlijk,
erg betrokken én
gewoon goed advies

fiscaal advies

Bedankt!

Je aanmelding is verzonden.

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Team Opinion Accountancy & Tax