Opinion sponsor van Badmintonclub Pijnacker

Onlangs tekende Opinion Accountancy & Tax een sponsorcontract met Badmintonclub Pijnacker. Het contract is met terugwerkende kracht per 1 januari aangegaan voor een periode van een jaar met uitzicht op verlenging.

Naast een financiële ondersteuning voor bijdrage in algemene kosten en uitoefening van activiteiten draagt Opinion bij aan de aanschaf van clubshirts. Het logo van Opinion prijkt al enige tijd op de shirts van de clubleden.

Frank van Schie, voorzitter van Badmintonclub Pijnacker, is blij met de samenwerking. “Sportverenigingen kunnen wel wat extra financiële steun gebruiken. Op onze beurt doen wij graag iets terug voor Opinion door de naam van onze sponsor uit te dragen tijdens wedstrijden en andere evenementen.”

Namens Opinion werd het contract ondertekend door Johan Tanis, partner bij Opinion Accountancy & Tax en tevens actief lid van de badmintonclub. “Wij ondersteunen graag lokale activiteiten en BCP is een mooie club in de regio.”

Omdat Opinion ook aan haar team bouwt en op zoek is naar nieuwe medewerkers, zegde Johan Tanis toe dat voor leden van BCP die een nieuwe medewerker aanbrengen bij Opinion er een leuke beloning wacht, namelijk een gratis jaarlidmaatschap. Ook de club kan in dat geval op een mooie beloning rekenen.

Persoonlijk,
erg betrokken én
gewoon goed advies

fiscaal advies

Bedankt!

Je aanmelding is verzonden.

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Team Opinion Accountancy & Tax