Wij zijn aan het verbouwen!

Gisteren zijn we vol enthousiasme van start gegaan met de langverwachte verbouwing van ons kantoor. De komende 4 tot 6 weken staan in het teken van een frisse update van onze werkplek.

Ruimtes zullen opnieuw ingedeeld worden. Zo stonden er grote kasten in het midden van onze verdieping, ooit bedoeld voor bijvoorbeeld jaarrekeningen. Sinds een aantal jaar zijn deze kasten door digitalisering volledig overbodig. De kasten gaan eruit, en maken plaats voor onder andere meer (flexibele) werkplekken en een kantoortuin!

Een verbouwing gaat niet alleen over een fysieke make-over; verschillende studies hebben aangetoond dat facilitaire voorzieningen, zoals het gebouw en de inrichting, een positief effect kunnen hebben op de arbeidsproductiviteit. Met deze kennis streven we ernaar niet alleen onze fysieke ruimte te verbeteren, maar ook een stimulerende en productieve werkomgeving te creëren voor ons team.

Uiteraard brengt een verbouwing soms chaos en andere ongemakken met zich mee. Maar wij denken liever in oplossingen dan in problemen. Zo maken we momenteel gebruik van flexplekken in andere delen van het gebouw om onze dienstverlening onverstoord voort te zetten. We hebben er dan ook het volste vertrouwen in dat deze verbouwing geen negatieve invloed hierop zal hebben.

Als je vragen hebt of simpelweg nieuwsgierig bent naar de vorderingen, laat het ons dan gerust weten! We delen graag meer details over deze ontwikkeling van ons kantoor.

Persoonlijk,
erg betrokken én
gewoon goed advies

fiscaal advies

Bedankt!

Je aanmelding is verzonden.

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Team Opinion Accountancy & Tax